Pensioen beleggen home

Begin vandaag
nog met beleggen
voor uw pensioen
van morgen

Financieel adviseur

Pensioenbeleggen, een label van Index People, biedt een professionele dienstverlening met een focus op lage kosten.

Lage kosten

Geen transactiekosten en geen BTW, maar slechts een overzichtelijke en lage all-in fee. Bovendien ontvangen relaties van financieel adviseurs korting op de al lage fee.

Meer weten over onze lage kosten?

Geen speculatie

De beurs voorspellen is onmogelijk. De combinatie van niet speculeren en een focus op lage kosten leidt volgens onderzoek tot hogere rendementen.

Meer weten over onze rendementen?

Persoonlijk en servicegericht

Samen zorgen we ervoor dat we het beste resultaat realiseren voor onze gezamenlijke relaties. Wij zijn pas tevreden als iedereen dat is!

Meer weten over onze aanpak?

Om een klant goed te kunnen informeren over de mogelijkheden van Pensioenbeleggen kunnen wij financieel adviseurs voorzien van (digitale) brochures, praktische boekjes en presentaties. Goed informeren is tenslotte belangrijker dan proberen te overtuigen!

Voordelen voor relaties

We zijn gespecialiseerd in het samenstellen van zeer (kosten)efficiënte indexportefeuilles en in het selecteren van de beste indexproducten. Daarnaast monitoren, onderhouden en beheren wij de gekozen risicoprofielen om onze gemeenschappelijke relaties volledig te kunnen ontzorgen.

  • Lage kosten
  • Het rendement is echt voor de klant
  • Professioneel
  • Persoonlijk
  • Super efficiënt beleggingsbeleid

Informatie voor de financieel adviseur

Een financieel adviseur krijgt een eigen accountmanager bij Pensioenbeleggen. Directe communicatie en korte lijnen zorgen voor een efficiënte dienstverlening.

Onderzoek toont aan dat beleggers over het algemeen betere rendementen behalen wanneer zij zowel gebruikmaken van de expertise van een financieel adviseur als van een vermogensbeheerder. Wij zijn er dan ook een groot voorstander om op deze manier samen te werken. Wanneer een relatie via een financieel adviseur bij Pensioenbeleggen gaat beleggen, dan komt deze in aanmerking voor een korting op de toch al scherpe tarieven. Het doel is om voor onze gezamenlijke relaties het beste resultaat te behalen.

Kosten Opbouwende Lijfrente/Stamrecht rekening

De tarieven zijn per 1 juni 2024 als volgt:

RekeningkostenBeheervergoeding Index PeopleFondskosten*
Jaarlijkse kosten€ 24,000,38% 0,33%0,16%

* De interne fondskosten verschillen per beleggingsprofiel en zijn minimaal 0,13% en maximaal 0,18%

Kosten Uitkerende Lijfrente/Stamrecht rekening

De tarieven zijn per 1 juni 2024 als volgt:

RekeningkostenBeheervergoeding Index PeopleFondskosten*
Jaarlijkse kosten€ 120,000,38% 0,33%0,16%

* De interne fondskosten verschillen per beleggingsprofiel en zijn minimaal 0,13% en maximaal 0,18%

Wij hanteren een overzichtelijke kostenstructuur en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. De dienstverlening die Index People biedt is volledig vrijgesteld van BTW.

Onze kosten zijn niet alleen laag maar ook zeer overzichtelijk. De dienstverlening van Index People is vrijgesteld van BTW. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor maandelijkse stortingen en/of onttrekkingen. Zelfs de verkoop van de gehele portefeuille is kosteloos. De klant betaalt alleen de toch al lage beheerfee.

Pensioenbeleggen vraagt jaarlijks om het risicoprofiel van de klant opnieuw te beoordelen zodat het gekozen risicoprofiel altijd passend is. Transparantie is hierbij van groot belang.

Verschillende onderzoeken bevestigen keer op keer dat het vermijden van speculatie in combinatie met lage kosten en spreiding leidt tot betere rendementen op de lange termijn. Een op duidelijke regels gebaseerd beleggingsbeleid zorgt voor rust, duidelijkheid en transparantie. Lees meer over onze rendementen:

Extra comfort

Pensioenbeleggen biedt allerlei mogelijkheden om de administratieve werkzaamheden voor de financieel adviseur tot een minimum te beperken. Neem contact met [email protected] voor meer informatie.

Wij bieden een uitlegbaar beleggingsbeleid met vaste regels. Er wordt niet gespeculeerd met het vermogen van klanten waardoor het risico op tegenvallers, anders dan het marktrisico, tot een minimum beperkt wordt. Een belangrijk aspect want hiermee is het reputatierisico voor financieel adviseurs minimaal.

Duurzame portefeuilles

Alle risicoprofielen zijn in duurzaam gescreende portefeuilles. Bij de selectie van een beleggingsoplossing voor de duurzame portefeuilles staan ESG (Environmental, Social en Governance) aspecten centraal. Index People toetst of het ESG-beleid van een fonds gedegen genoeg is om opgenomen te worden in de duurzame portefeuilles. Zo moet het ESG-beleid van een fonds voldoen aan internationale normen en standaarden. Voor de duurzame portefeuilles worden uitsluitend duurzaam gescreende indexoplossingen (minimaal SFDR artikel 8) geselecteerd.

Meer weten? Lees meer over duurzaamheid:


Online portaal

Voor financieel adviseurs bieden wij een speciale inlogomgeving met real-time toegang tot alle relevante informatie van gemeenschappelijke relaties. Belangrijke gegevens, zoals portefeuilleposities, rendementen en eventuele wijzigingen in het risicoprofiel van klanten kunnen direct worden geraadpleegd. Hierdoor zijn financieel adviseurs in staat om proactief te handelen en hun advies aan te passen aan de actuele situatie van hun klanten, wat bijdraagt aan een nog effectievere samenwerking tussen adviseurs en Pensioenbeleggen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van vermogensbeheer bij Pensioenbeleggen? Samen zorgen we ervoor dat we het beste resultaat voor de klant behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Contact

Privacy*

Kennis maken?

Start nu met Pensioenbeleggen

Hogere rendementen en lagere kosten leiden tot een hoger eindkapitaal en dus een hogere uitkering voor u.

Waarom wachten?

Boek nu uw bestaande lijfrente of stamrecht over naar Index People en profiteer direct.

Vragen over onze beleggingswijze of wilt u in contact komen met een financieel adviseur?
Bel of mail ons!